Fali műanyag tartótok a 474 ml-es pumpás adagolóhoz

Fali műanyag tartótok a 474 ml-es pumpás adagolóhoz Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
495 Ft (390 Ft + ÁFA)
Kifejezetten a 474 ml-es kézfertőtlenítőhöz kialakított, pontosan a flakon méretéhez legyártott fehér műanyag tartótok, mely falra szerelhető, ezáltal kényelmes az előszoba falán kéznél lévő Germstar kézfertőtlenítő!

Leírás és Paraméterek

De bármely helyiségben praktikus, hiszen akár közös munka, étkezés, vagy sportolás, főzés, betegápolás közben is kéznél van a pumpás Germstar kézfertőtlenítő adagolónk, ott, ahová rögzítettük: egy fix, biztos helyen! Csavarokkal biztosítjuk a pumpás flakon felszerelését ezzel a kiegészítővel, amelybe ezután csak bele kell helyezni az álló, 474 ml-es pumpás adagoló flakont.

Leginkább javasoljuk: olyan helyekre, ahol gyorsan, fixen kéznél kell lennie a kézfertőtlenítő folyadéknak, és lehetőleg kis helyen kell, hogy elférjen. Ezért, különösen ajánljuk nagyobb családoknak, különösen ahol baba, kisgyermek vagy idős beteg van a családban!

Otthonra hová érdemes felszerelnünk? Leginkább az előszobafalra, vagy a fürdőszobába a toilett mellé, hiszen a vírusokat, kórokozókat leginkább kintről, közterületről hozhatjuk be a lakásba. A Germstarral még spórolhatunk is. Kevesebb folyóvizet, kéztörlőt használunk el így nap mint nap, amivel a környezetünket és pénztárcánkat is megóvhatjuk.