Hosszantartó védelem vírusok, baktériumok, gombák ellen

A 2020-as év megmutatta nekünk, hogy milyen nagy szükség van arra, hogy higiénikus környezet vegyen minket körül, és hogy mi magunk is kiemelten figyeljünk személyes higiéniánkra. Úgy véljük, ez nem csak vírusveszélyes időszakban fontos. 

Ha jobban belegondolunk egy nap mennyi különböző felülettel érintkezünk, szinte elengedhetetlen a fertőtlenítés fontossága. Mire gondolunk? Néhány egyszerű példa, ami körül vesz minket a mindennapokban, és mégsem gondolunk rájuk úgy, mint lehetséges bajforrás.

 • Kilincsek, kapcsolók, lift hívó gombok
 • Billenytűzet, egér, távirányító
 • Mobiltelefon
 • Mappák, tollak, irodai eszközök
 • Bevásároló kosarak stb.

A kórokozókat órákon belül elszállíthatjuk a világ egyik pontjáról a másikra, ezért oda kell figyelnünk, hogy minimális legyen annak a kockázata, hogy a koronavírushoz hasonló járvány kialakuljon.

De mivel védekezhetünk a vírusok, baktériumok, gombák ellen?

Használjunk olyan fertőtlenítő megoldást, mely nem csak ideig-óráig nyújt megoldást. A kereskedelemben fellelhető fertőtlenítő szerek többsége rövid ideig hatásos. Ha például fertőtlenítünk egy szobát, és pár perc múlva bemegyünk oda, leülünk a kanapéra, elhúzzuk a függönyt az újra tele lesz kórokozókkal. Mit tegyünk annak érdekében, hogy egy hosszantartó, valóban hatásos fertőtlenítést végezhessünk?

Kiváló megoldás a fertőtlenítésre a Bacoban!

A Bacoban egy nanotechnológiás fertőtlenítő- és tisztítószer, mely a  kezelt felületeken nanoréteget képez, amelyben elraktározódnak a biocid* hatóanyagok, majd a felületen szétterjedve folyamatos, akár 10 napig tartó fertőtlenítő hatást biztosítanak.
Az antimikrobiális hatás mellett, vagyis hogy képes elpusztítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat, a kezelt felület víz taszító tulajdonságú lesz (Lótusz- effektus), amelyen a kórokozók, a víz, a por és egyéb szennyeződések sem tudnak erősen megtapadni, így a tisztán tartáshoz a továbbiakban csak tiszta vízre van szükség.

A német gyártású Bacoban-t Európa vezető laboratóriumai vizsgálták, (pl.: SGS Fresenius Intézet, Bioservice Scientific Laboratories stb.) és igazolták hatékonyságát, amelyet hazai akkreditált laboratóriumok és hivatalos szervek is megerősítettek.

Számos előnye van a Bacoban szer használatának

 • a Bacoban-ból nem keletkezik, vagy nem oldódik vissza semmilyen maradvány szer, így egészségügyi, élelmiszer-ipari, tisztatér technológiai vagy bármilyen más, fertőtlenítést igénylő területen alkalmazható
 • a fényes, vagy inox felületeken nem látszanak az ujjlenyomatok
 • felbontja a kellemetlen szagokat okozó molekulákat
 • az üveg felületek nem párásodnak
 • meggátolja a vízkő lerakódást
 • teljesen bőrbarát

*Biocid: A biocidok olyan kémiai anyagok vagy mikroorganizmusok, amelyeket kártevő élőlények ellen használnak, és azokat elpusztítja, elriasztja, vagy károkozását bármely más módon akadályozza.